Sök lediga jobb

Mötesplatsen mellan ingenjörer och arbetsgivare

Mötesplatsen mellan ingenjörer och arbetsgivare

Ingenjörsguiden är en helt oberoende site för dig som är ingenjör!

Här skall allt finnas som rör just dina intressen samlat på en site, så att du slipper surfa runt för att finna nyheter och lediga jobb. Vår ambition är att bli den ledande siten för dig som är Ingenjör!

Vem är Ingenjör?

Ingenjör är en titel som bärs av personer med en viss grad av teknologiskt kunnande.

Ingenjörer arbetar inom många branscher, till exempel med design, behovsanalyser, utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning. (Källa, Wikepedia)


Ingenjörsguiden är den naturliga samlingsplatsen för dig som är ingenjör samt för företag som är på jakt att rekrytera ingenjörer eller att exponeras med denna målgrupp.

Ingenjörer är en bristvara idag i Sverige och det är svårt att veta vilken arbetsgivare som passar just dig. Vi låter därför företag beskriva sig själva, deras företagskultur samt att exponera lediga tjänster inkl trainee-tjänster för dig som ingenjör.  

Ingenjörsguiden kan erbjuda landets bästa traineeprogram mot Ingenjörer. Ett Traineeprogram ger dig en unik start på karriären och i många fall möjligheter att utvecklas till en nyckelperson inom dessa företag.  Du knyter snabbt viktiga kontakter, får ofta ett helokopterperspektiv på verksamaheten, sätta dig in i företagets företagskultur, bra och grundlig introduktion, praktik varvat med teori.
 

Tack för att du också besöker oss och välkommen åter!

  

Med vänlig hälsning

 

Ingenjörsguiden